Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa. Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet
Strimla salladslöken. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna. Fräs salladslök, citrongräs och färs under omrörning i en stekpanna med olja, 10 minuter. 2 st salladslökar. 5 st romansallad
Strimla rödkål och salladslök fint. Lägg den stekta laxen på salladen. 4 st salladslök. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag
Fördela salladen, paprika, tärnad mango och gurkan på tallrikar. Fördela över salladen. 100 g blandad sallad. Asiatisksallad 6 propoints 4 portioner. 100 g blandad sallad
Igår när Oskar förberedde sin presentation av hans uppsats och jag satt djupt nerdyken i mina böcker passade det oss därför perfekt att köpa biffar från Ekko Gourmet och äta tillsammans med en härlig asiatiskglasnudelsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.