Till cirka 5 fina människor behöver du. 2 påsar fryst quornfärs (600g) (eller köttfärs om du är super kötterian)1 1/2 gula lökar4 vitlöksklyftor1 röd chilinågra skedar röd currypaste1 burk kokosmjölk (400 ml)1 dl grädde, mjölk eller vattennågon klunk grönsaksfond1 burk kikärtor (400g)ungefär 350 g blomkål1 dl jordnötter1 kruka koriander1 lime i klyftoroljasalt och pepparTill servering
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Så här gör du. Skala ingefäran och vitlöken och finhacka dem. Blanda 4 matskedar olja med sojasåsen. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet. Så det blev en supermumsig asiatisk sallad som både fick smaklökarna och mig att dansa
Det här var gårdagens middag och den hade jag inte alls tänkt att ha på bloggen, men det blev faktiskt så gott att jag fotade min värmda matlåda idag på lunchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.