Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Jag har i alla fall börjat med helt vanliga men underbart goa Aplesinmuffins. Ibland behövs det inget mera än en munsbit av en mjuk saftig muffin med mild smak av apelsin
Farsdagen startade med kaffe och muffins på sängen. Knäck äggen och vispa de poröst med sockret. Vill du, toppa muffinsen med lite riven kokos innan du gräddar dem
Här kommer ett mumsigt recept på apelsinmuffinsmed chokladganache frosting. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med apelsinskal och apelsinsaft
Jag tycker själv att jag lyckades ganska bra med uppdraget. Det går precis lika bra med vilka andra bär som helst, hallon, blåbär, vinbär eller något annat
Bakverk smaksatt med citrusfrukt blir alltid så mycket fräschare och uppfriskande. Eftersom man använder både saft och apelsinskal i dessa muffins räcker det med endast en enda apelsin för att få så mycket smak
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Lammytterfilé med potatisgratäng och rosmarinrödvinsky. Väldigt gott är detta, ett härligt rödvin är ju ett måste till, vi skålade med Fetzer denna påsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.