Fisken är inbäddadimildchilisås som de flesta, tilloch med de allra minsta, gillar. Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det
Kontrollera att fisken är klar genom att den är viti färgen och fast i köttet. det är ofta skonsamt mot maten och du slipper hålla reda på ytterligare en panna på spisen
Späd på med fiskspad, litei taget ochvispa under tiden. Ta upp fiskbitarna (slå inte bort spadet. Jo tack, vifick en mycket trevlig kväll i går, maten blev väldigt lyckad och skumpan var lika god som förra gången vi smakade den
Fiskcurry med äpple ochbroccoli. Vi äter för litefisk. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatisoch en sallad med senapsdressing
Servera äggen med lax, citronsåsoch gärna rostat bröd. Låt ett ägg i taget sakta glida ner i vattnet. Koka upp 1 ½ liter vatten med ättikspritoch salt i en vid kastrull. Knäck äggen i 4 koppar. Låt sjuda ca 3 min. Häll såsen i en kastrull, lägg i spenaten och koka upp under omrörning, låt sjuda 2–3 min. 1 msk ättikssprit 12%. 3 dl Kelda® Mildcitronsås. 200 g skivad kallrökt lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.