Ankbröst med sötpotatispuré och syrlig vinsås
www.recepten.se
www.recepten.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g (2-4 st) ankbröst med skinn smör att steka i salt svartpeppar
  • 600 g sötpotatis 400 g potatis 1 dl vispgrädde
  • 3 st schalottenlökar 1 msk olivolja 1 dl rött matlagningsvin 0,5 dl balsamvinäger 1 msk kalvfond (eller annan fond) 0,5 dl vatten 0,5 tsk salt 0,5 krm malen svartpeppar
  • 600 g sötpotatis 400 g potatis
  • 3 st schalottenlökar 1 msk olivolja 1 dl rött matlagningsvin 0,5 dl balsamvinäger 1 msk kalvfond (eller annan fond) 0,5 dl vatten 0,5 tsk salt 0,5 krm malen svartpeppar
  • 600 g (2-4 st) ankbröst med skinn smör att steka i
  • salt svartpeppar
  • 1 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.