Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Salta och peppra. Tryck till vitlöken och sprid ut dem i långpannan. När köttet ser ut att vara klart kläcker du äggen på köttet och steker i ugnen tills äggen är så som du vill ha dem
Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd fläskkotletterna i blandningen. Sätt på en stor stekpanna med höga kanter och tillsätt smör att steka i
torka av fläskkotletterna, salta och peppra. genomstek fläskkotletterna. salt och svartpeppar. ta upp fläskkotletternaoch lägg dem i foliepaket och låt dem vila
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar 2 msk kapris 1 citron 2 dl crème fraiche 4 benfria fläskkotletter 1 msk smör eller margarin 250 g broccoli 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.