Att ugnsbaka vindruvor är en hitt, det ger söta druvor med massa smak plus att de är väldigt vackra. Använd i sallader eller ät som en nyttig efterrätt med turkisk yoghurt, honung och valnötter
Missa inte vindruvorna som ger en fin sötsyrlig kontrast. Halvera körsbärstomater och vindruvor. 1 litet blomkålshuvud1 liten zuccini1 stor näve vindruvor (missa inte)1 röd lök1 röd spetspaprikaen handfull körsbärs tomater+olivoljasaltpeppar+persiljaparmesanvalnötterBörja med att sätta ugnen på 250 grader
Garnera med skinka, salami, brie, jordgubbar och vindruvor. Strimla skinkan och blanda med avrunna, hackade mandarinklyftor, gräddfil, majonnäs och senap i en skål
Kycklinggryta medvindruvor - druvkyckling - smörtstekta kycklinglår i en god sås av buljong, vin, creme fraiche, grädde och lime samt ett gäng gröna vindruvor i halvor garnerad med persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.