När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept. Oh, yes. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Obs. Ypperlig att göra dagen innan man ska servera den. Ingredienser. 150 g digestivekex50 g rumstempererat smör400 g Philadelphia Naturell Original2 dl strösocker4 st ägg0
Jag vidhåller att detta är världens bästa smulpajdeg. Skala, kärna ur och skiva 8-10 äpplen. Stek äpplebitarna i omgångar i en klick smör, smaksätt med lite råsocker och kanel
Amerikansk Coleslaw PrintFörfattare. 4Ingredienser1 litet vitkålshuvud1 röd paprika1 grön paprika2 tsk sambal oelek2 dl majonnäs1 stor citron, saften1 tsk Coleman's Senapspulver1 msk vit balsamvinäger½ dl amerikansk senap (French's eller Heinz)1,5 dl krossad ananas1 kruka klippt korianderInstruktionerSkär vitkål och paprikor med mandolin eller i matberedare med skivinsats
Så gott med äpplepaj, så det kommer bli många framöver. Äntligen hittar vi svenska äpplen i affären, själv vägrar vårat äppleträd vi planterade för några år sedan fortfarande ge äpplen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.