I veckan bakade jag en omgång av de här underbart sega americancookies. Egentligen föredrar jag varianten utan havregryn, men de här var inte dumma de heller
Sätt ugnen på 175 C. Sila ner mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål. I en stor skål vispa smör, farin och strösocker tills luftigt, tillsätt äggen och vispa ordentligt
70 g smör, rumstempererat 100 g farinsocker [1,5 dl] 45 g strösocker [0,5 dl] 55 g ägg [1 st] 120 g vetemjöl [2 dl] 40 g kakao [1 dl] 5 g bikarbonat [1 tsk] 2 g salt [0,25 tsk] 50 g mörk choklad 50 % 50 g mjölkchoklad 50 g vit choklad 1 handfull minimarshmallows 1 handfull jordnötter
Innan jag lägger ner datorn, och det som hör till, för idag tänkte jag dela med mig av receptet på kakorna jag bakade tills mamma, Bror och Malin kom på födelsedagsfika för Andreas förra helgen
Det här receptet hittade jag hos sweetsugarbelle. com/ där hon har steg för steg om ni vill kolla in. De här kakorna är perfekta om du vill ha nåt sött mellan kakorna eller om du vill ha glasyr över
Förmodligen det godaste jag bakat i LCHF väg. Livsfarligt goda helt enkelt. Alltså inget jag kommer att göra igen inom en snar framtid eftersom jag omöjligt kan äta BARA EN kaka
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.