Passa på att göra två kycklingar samtidigt. Gjorde beer can chicken häromkvällen. Jag använde gasolgrill, (tänd på ena sidan och kycklingen placerad på motsatt sida)
Koka pastan i saltat vatten, ett par minuter mindre än anvisningen på förpackningen. Blanda ner grädde, färskost, riven parmesan och hackade valnötter och låt koka ihop
Blanda med de övriga ingredienserna till salladen samt olivolja, balsamico och örter. Häll bort hälften av ölen (förslagsvis i munnen), slå i liquid smoke och sätt kycklingen på burken
Förra sommaren gjorde vi en annan variant av beer can chicken och då hade jag fortfarande min ”övningsblogg” som jag hade de första månaderna innan jag startade Goblin Creative, Sustainable Living och den här bloggen
Blanda ner dressingen i den kalla pastan och blanda ner alla grillrester. Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Dijondressing
Igår åt vi middag påStockholm fisk både för att det var vår bröllopsdag igår men också för att tacka min mans snälla mamma som har tagit hand om vår lilla katt i en vecka när vi har varit på Kreta
Related PostsGOD JULHallongrottor med kanel till pingstAtt bjuda …Recept på världens godaste bullarProteinpulver dryck -Nyttig och mättande Hallon och lakrits shakeTårtkalas
Skala räkorna, blanda med Creme Fraiche och sötsura Thaisåsen, lägg blandningenpå. gå på privatshopping inne på Chanel och äta på lyxiga Guide Michelinrestauranger i Paris
Inredningen passade stället som hand i handske, och fotona på väggarna föreställde olika hamburgerställen som ägaren besökt på sin resa genom USA i jakten på den perfekta burgaren
Allt du behöver är en bit nötkött, valfri marinad (i denna batchen på bilden hade jag teriyakisås, chiliflakes, ingefära, vitlök och svartpeppar men senare har jag använt bland annat BBQ-sås och det funkar finfint det med), en ugn och mycket fritid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.