Pensla smördegspaketen med ägg, och lägg dem på en plåt klädd med bakpapper. Grädda mitt i ugnen i 225C, ca 15 min. 2 plattor fryst smördeg. 2 msk senap
Sätt ugnen på 200 grader. Pensla alla smördegspaketen med det uppvispade ägget och tillaga sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter, då ska smördegen ha en fin gyllenbrun färg och vara frasig. 2015-06-06 @ 08
Ibland händer det att smördegen spricker lite under gräddning, det gjorde den ena av mina smördegspaket denna gången men det har ingen betydelse för smakens skull
Vispa upp ägget och pensla smördegspaketen med det. 2 äpplen. 2 msk socker. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter på 225 grader tills paketen är gyllene. 2016-01-04 @ 16. 2 äpplen. 2 msk socker. 20 minuter på. 225 grader tills paketen är gyllene
Nyp ihop smördegspaketen och pensla dem runt om med uppvispat ägg. Blanda 2 dl crème fraiche med saften från 1/2 citron, 1 msk sweet chilisås och 1 tsk honung. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg en laxfilé á 125 g i mitten på varje degbit. Avsluta med att grovt smula 1/2 paket fetaost över babyspenaten. Tillaga laxen i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter, tills smördegen har fått fin färg. 2 dl crème fraiche. 1/2 citron. 200 grader Fin
Ett smördegspaket med god vaniljkräm och sedan färska svenska jordgubbar på toppen. 2 msk strösocker. 2 msk smör. 2 msk potatismjöl. Sätt ugnen på 200 grader. 1 ägg 2 msk strösocker. 2 msk smör. 2 msk potatismjöl
Pensla smördegspaketen med äggula. Gör några lufthål med en kniv på ovansidan av smördegspaketen. 200 g kavring75 g smält smörFyllning. 4 gelatinblad400 g skalade räkor300 g Philadelphiaost2 dl crème fraîche1 dl majonnäs1 finhackad rödlökmassor av finhackad dillen liten skvätt citronsaftsalt och peppar. 12 st skivor lufttorkad skinka. 2 paket kavlad kyld smördeg. 2 schalottenlökar. 2 msk smör. 2-3 msk finhackad persilja. Tillsätt vinet och låt puttra på svag värme i 20-25 minuter, tills vätskan kokat bort. Baka i 200 grader tills innertemperaturen på köttet är ca 60 grader. Koka upp och låt småkoka ca 20 minuter. Gratinera mitt i ugnen i ca 200 grader i 15-20 minuter, tills gratängen är varm och har fått fin färg. 2 gelatinblad. 2 dl hallon2 msk florsocker. 200 g kavring. 2 schalottenlökar. 2 gelatinblad
21/2 dl rödvin. 21/2 msk kalvfond. 2 dl vatten. 1 1/2 tsk majsstärkelse (maizena). När du tagit ut fileén så vrider du upp ugnen på 225 grader och gräddar snabbt smördegspaketen till frasiga potatisbakelser
Skär med kniven både längsgående och tvärgående snitt i smördegspaketen för att få ett rutmönster. 2. Grädda i ugnen på 220 grader i ca 12-15 minuter. 2 dl stark kycklingfond. 2. 1 tsk salt, 1 st stjärnanis, 2-3 st hela nejlikor, halv kanelstång, några kryddpeparkorn. 220 grader. ca 12-15 minuter T. 2 dl stark. 2-3 st hela nejlikor
Pensla smördegspaketen och strö över sesamfrön. 2 dl crème fraiche. ca 200 g portabello eller champinjoner. Sätt ugnen på 200 grader. 2 dl crème fraiche. ca 200 g portabello eller champinjoner
Smördegspaket. 2 st/pers brukar vara lagom. Grädda dem i ca 10 min i 200 grader. Grädda dem i 200 grader tills osten smält, ca 3-4 minuter. 2 st/pers brukar vara lagom
Lägg upp i skålar och servera till smördegspaketen. 2. Smörj en ugnsplåt med lite olivolja och lägg på de 4 smördegspaketen. Sätt in i ugnen ca 12-15 min. 32 g. 2 dl crème fraiche franska örter. 2 st tomat(er)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.