"Ångbåt" eller Kinesisk fondue
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • minibläckfiskar
  • fläskfilé
  • kycklingfilé
  • oxfilé
  • filé av vit fisk
  • råa jätteräkor
  • 2 tsk
  • stora röda chilifrukter
  • 1 tsk
  • havssalt
  • 1 1/2 msk
  • palmsocker el. råsocker
  • 1 msk
  • thailändsk fisksås
  • 2 msk
  • färsk ingefära
  • 1 msk
  • lime
  • 10 st
  • vitlöksklyftor
  • 1 1/4 dl
  • färsk ingefära
  • 1 tsk
  • havssalt
  • 2 msk
  • hoisinsås
  • 1 msk
  • torr sherry
  • 1 tsk
  • svart kinesisk vinäger
  • sesamolja
  • 1 msk
  • ostronsås
  • 1 msk
  • torr sherry
  • 1 krm
  • ljus soja
  • sesamolja
  • 2 tsk
  • kinesisk barbecuesås
  • 1 msk
  • torr sherry
  • 1 tsk
  • rostad sichuanpeppar och salt
  • sesamolja
  • 2 msk
  • korianderstjälkar med rot
  • 1 msk
  • jordnötsolja
  • 2 tsk
  • havssalt
  • 1 tsk
  • strösocker
  • 1 msk
  • citrongräs
  • 1/2 dl
  • salladslök
  • 1 1/2 msk
  • färsk ingefära
  • 1 msk
  • torr sherry
  • 1 tsk
  • havssalt
  • sesamolja
  • 2 st
  • burkar med bambuskott
  • 18 st
  • levande blåmusslor
  • 12 st
  • levande pilgrimsmusslor
  • 1 knippa(or)
  • choy sum el. färsk bladspenat
  • 1 knippa(or)
  • grön sparris
  • 2 st
  • salladskål
  • 5 dl
  • böngroddar
  • 1 knippa(or)
  • färsk mynta
  • 1 knippa(or)
  • thaibasilika
  • 1 knippa(or)
  • färsk koriander
  • 1 knippa(or)
  • vietnamesisk mynta
  • färska äggnudlar
  • 4 st
  • hårdkokta ägg
  • 2 dl
  • skogsöron
  • shiitakesvamp
  • 3 liter
  • vatten
  • salladslökar, ituskurna
  • vitlöksklyftor
  • 20 skiva(or)
  • färsk ingefära
  • galangal
  • 3 kvist(ar)
  • citrongräs
  • 2 msk
  • havssalt
  • 3 msk
  • ostronsås
  • 2 tsk
  • sesamolja
  • 2 msk
  • hoisinsås
  • 2 msk
  • balsamvinäger
  • 2 msk
  • kinesisk barbecuesås
  • saltad rädisa och rucola
  • 1 tsk
  • mörk soja
  • 2 tsk
  • ljus soja
  • 1 tsk
  • ingefära
  • ljus soja
  • thailändsk fisksås
  • blandad kinesisk pickles
  • stora röda chilifrukter
  • citronklyftor
  • rostad sichuanpeppar och salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.