Ingredienser Portioner. 4 5 dl vatten ca 350 g torskfilé (MSC-märkt) 75 g smör rå blomkål att riva över finrivet skal av 1 citron Rimning 8 dl vatten 3/4 dl salt finrivet skal av 1 citron Lägg till i inköpslistan
I en av de där matlagningsfilmerna med Lotta lagade hon till en indisk blomkålsgryta med potatis och tomater, Aloo Gobi hette den och där fick vi minsann både matnyttigt tips och ett gott skratt
Börja med den syltade löken. Fyll en kastrull med vatten så att när du lägger ned ett durkslag blir ett mellanrum mellan vatten och durkslag på några centimeter
Jag har inte lagat så mycket etnisk mat, men nu blev jag inspirerad av en god vän som hade tillrett en Aloo Gobi, en indisk rätt med potatis och blomkål
Täck med lock och låt sjuda försiktigt tills potatisen är kokt. Thank you all for your wonderful comments about the article in the baking magazine Hembakat
Ångad vit sparris med citronhollandaise och laxromPortioner. Tillsätt smöret i en tunn stråle under vispning, undvik att den vita bottensatsen följer med
Friterade kinesiska köttbullar och tomatsås med ingefära och. Palak paneer och gurkraita med mynta. Grillad tonfisk med vitlök, tomat, kapris och oliver
Koka upp vatten (ca 1,5 l) med 1 tsk salt, lägg i potatisarna och koka dem knappt färdiga, ca 10 minuter. • Värm oljan till medelvärme i en kastrull och fräs kryddnejlikor, lagerblad och kardemumma ca 10 sekunder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.