Var noga med att få upp degen ordentligt runt om och en aning över kanten. Vispa samtliga ingredienser någon minut eller tills du får en sammanhållande, smidig pajdeg som släpper från skålens botten och kanter
Smöra och ”bröa” en form av pajformsstorlek med tex mjöl, potatismjöl, kokos eller polenta. I dag var jag sugen på något nytt – varianter på kladdiga rabarberkakor är det gott om, men jag tycker att de ibland känns lite mastiga och väl söta
Vispa grädden rätt hårt med en matsked av sockret. Noterar också att jag gör mer och mer efterrätter. Underbart god var denna tiramisu och jag blir väldigt sugen på att göra den igen nu när jag skriver in receptet
Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt. Lägg ut smördegen på en plåt täckt med bakplåtspapper
Spara lite salt att dekorera såsen med. ) Kul med bilder och bara små korta meddelanden. Men vad säger ni om en saltkolasåsoch till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
Pudra litet florsocker över kakan och servera medvaniljglass. Häll i en frystålig bunke med lock (jag tog plastfolie) och ställ i frysen minst fyra timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.