Äppelmosmedvaniljsmak. Äppelmoset klarar sig ett par veckor i kylen. Äppelmos. Höst är äppelmostider och ju regnigare morgnar den bjuder på desto kryddigareäppelmos behöver man
Jag har gjort äppelmostidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog iställetIcas sötströ, smaksatte med kanel och vaniljpulver
-) , lite har viätitmed och det finns äpplen kvar ännu Receptet kommer från boken. Vi har ju ett äppelträd på tomten, tyvärr är många äpplen dåliga och bruna inuti, varför vet jag inte men jag lyckades i alla fall få ihoplitehärligt god äppelmos
Ta bort kärnhus och lägg i en kastrull med vatten. Idag när lillan skulle äta mat insåg jag att jag inte hade någon frukt till henne som hon alltid får efter maten
I veckan åkte jag till en kompis och fick plocka medmig massor av goda äpplen hem. Äppelmos. Fyllde en papperspåse vardera av illrödavinteräppeln och gul/röda höstäpplen
Äppelmosmed smak av kanelKoka äppelmoset. Mina föräldrar kom inte bara med bondböner - de hade också medsig en laddning äpplen från min barndoms äppelträd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.