(använder förresten samma utrustning när jag ångkokar, men då tar jag bara lite vatten på botten och låter locket stannapå tills grönsakerna är kokta av ångan – inte för länge, ju längre koktid desto fler vitaminer går förlorade
Kalla det potatislasagne, potatismoussaka eller potatis- och köttfärssåsgratäng. Ät med någon grönsak till, jag tog körsbärstomater idag (jag vet att tomat är en frukt men är det så noga egentligen vad vi kallar det
Vi är nattugglor alla tre och sover därför ofta alldeles för länge på helgerna. Det värsta jag vet är att vakna på måndag morgon och ångra att jag inte sov ut ordentligt under helgen
Skiva den koktapotatisen och fördela jämnt ovanpå kavringen. Mixa det smälta smöret och kavringen till en smulig massa och tryck ner hårt i en form med avtagbara kanter
oavsett hur praktiska eller väletablerade de än må vara. Jag minns inte vem av mig och min man som hittade inspirationsreceptet på Saveur, men jag tror det kan ha varit jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.